Utan att dra alla över en kam så kan man väl säga att de flesta tjejer och kvinnor tycker om att lägga pengar och tid på att hitta vackra underkläder, medan många män kan gå i samma kalsonger i flera år, trots slapp resår och solkig färg. Detta gäller självklart långt ifrån alla även om man kan ana ett mönster i de två könens olika underklädesvanor. Faktum är att det inte alltid känns så kul att lägga pengar på ett plagg som man kanske inte får chans att visa upp varje dag. Hör man till den skara som ser det som onödigt att köpa nya kalsonger eftersom det är ett dolt plagg så borde man fråga sig själv hur kul det egentligen känns att klä sig i sin dyraste kostym eller sina favoritjeans och nya fräscha t-shirt när man vet hur sunkiga kalsonger man bär under.

Man kan jämföra känslan med att strunta i att duscha efter en arbetsdag och sedan ta på sig rena kläder och gå ut. De flesta håller nog med om att det inte heller är någon hit. Att känna sig både ren och snygg från innersta till yttersta lagret höjer ditt självförtroende och din känsla av fräschhet.
Och ska man vara krass så är det nog heller ingen tjej som uppskattar överraskningen av dina sunkiga, dassiga och urtvättade kalsonger när den där snygga outfiten åker till golvet. Satsa på att pigga upp kalsonglådan med lite färg och kvalitet såväl för din egen som för flickvännen, frun eller dina tillfälliga dejters skull.