Det finns inte många accessoarer som är lika viktiga som en väska. Med alla de väskor som finns att tillgå så är det alltid smart att ha flera olika väskor. Beroende på situationen så är det olika väskor som lockar och för den som är ute på resa så det självklart en resväska som man söker. Är det dock just en accessoar och en väska som ska hänga snyggt och prydligt på axeln så kan det vara ett svårare val, helst om man är man.

När vi talar accessoar så dyker ofta smycken upp i mångas huvud, men det kan vara betydligt mer än så och väskor är inte bara en praktiskt ”påse” att hänga på axeln. En väska är något som kan tala om för andra vem du är och hur du vill bli uppfattad. På Väskbutiken hittar ni alla snygga väskor som ni önskar. En portfölj är exempelvis varje affärsmans heliga väska, ofta en väldigt professionell och manlig väska som ger ett starkt intryck av intellekt. För vem sa att killar inte kan använda väskor? Väskor är i allra högsta grad en manlig sak. För den som har svårt att se det kan tänka såhär:

  • Män packar saker och behöver sina nycklar, sin plånbok och sin mobiltelefon lika mycket som någon annan. Det är egentligen en dum idé att ha allting i fickorna där de är extra utsatta för exempelvis en tjuvs händer.
  • Datorn ger ett befriat övertag för den som behöver en väska att lägga allt i och just datorväskan är en otroligt smidig och snygg väska som både skyddar din dator och samtidigt ger dig möjlighet att förvara annat i.
  • Männens portfölj får egentligen inte benämnas som något feminint som en ”accessoar” eller ”handväska”. Men den fyller samma funktion och ger möjligheten att ha med sig papper utan att de skrynklar samt allt annat som behövs till jobbet.
  • Ryggsäcken är varken speciellt kvinnlig eller manlig, den används av pendlare och de som är ute på resande fot. Skonsam mot ryggen och praktisk att packa i gör denna väska till en dröm för de väsklösa männen.