Alla vill vi vara i form – mer eller mindre. Herrmodet blir allt mer populärt och det går inte längre med att komma undan med en grå sweatshirt och ett par slitna jeans. Nu ska det vara manchesterfluga, sotarhatt, och varför inte ett paraply som matchar. Kan denna mode-hets ha sin börja i att mode-magasinen för män föddes. I en äldre artikel kan du läsa om det manliga modet som säljer.

”King har snabbt etablerat sig som det självklara valet om man har produkter som vill vara trendsättande för män.”

Att Damernas Värld även släppte en tidning för män, DV Man, känns naturligt och enligt Joakim Örnelid, försäljningschef på MDM Tidsskrifter säger följande om det:

”Vi tar det som ett mycket bra betyg att Bonnier helt och in i detalj tar efter vårt koncept. De skulle inte göra det om de inte såg potentialen för den här typen av magasin på den svenska marknaden.”

En snygg stil måste ha en bra grund

Moderiktiga kläder i all ära. Men det handlar om att du ska känna dig trygg och snygg i dina kläder. Men  även att du ska leva ett hälsosamt liv och må bra. Som alla vet gör man det av att träna. Men vad fler inte har så stor koll på är att en kompressions-strumpa skapar bättre förutsättningar för träningen och bidrar till en snabbare återhämtning. Köp sportstrumpor från Mabs på nätet för att komma billigare undan och för att få den enkelt hem. Enklare kan det inte bli, och du kommer få ett nytt sug efter att shoppa snygga kläder – när du både känner dig lite snyggare på utsidan, såväl som på insidan.