Kvinnor har en vana av att emellanåt klaga på att det är just kvinnor. Och med detta menas med att kvinnor i regel har väldigt mycket att tänka på när det kommer till deras utseende och att ta hand  om sina kroppar. De flesta kvinnor menar att det inte riktigt är rättvist att dom ska behöva hålla på så mycket, samtidigt som männen mest lurkar runt.

Men om sanningen ska fram så är ju detta inte helt sant. Faktum är att dagens moderna man är minst lika tvungen att ta hand om sitt yttre som kvinnan är, och det gäller att alltid vara så välgroomad så möjligt. Detta kan gälla allt ifrån att raka sig varje morgon till att använda ansiktskräm. Nästan ingen man kommer undan i dagens utseendefixerade samhälle.

Så för mannen gäller det att alltid vara rustad och förberedd inför eventuella pådrag. Alltifrån rakblad till hårvax måste alltid finnas i badrumsskåpet. För även mannen behöver sina verktyg för att kunna vara så fräsch så möjligt. Det är alltså inte bara kvinnorna som kämpar med sitt yttre, männen har det inte helt lätt dom heller.