Om kläder är något som förknippas med fjollighet så är inte hudvård för män något bättre alls. Det är något som kan vara ack så nödvändigt men ändå så motstridigt. Hur många gånger har man inte kollat sig själv i spegeln och tänkt att man vill stanna tiden och slippa rynkor? Kvinnor lägger ner ofantligt mycket tid på just hudvård och skönhet, därför känns det också som att det inte skulle accepteras om en man klickar på sig antirynkkräm eller bara en återfuktare.

Alla behöver ta hand om sin hud och främst huden i ansiktet som dagligen utsätts för påfrestningar. Men vad händer om man är man och önskar möjligheten till en rynkbefriad hy eller att slippa torrhet. Det som varit okej för de flesta män är de produkter som är after shave och ger en lyster till nyrakad och slitna kinder. Dock gäller inte samma sak till den som söker att slippa rynkor eller liknande feminint. Det som kan leda männen in i en ny värld av skönhet är Loreal Men Expert som på ett smart sätt marknadsför sig med en av de vackraste män i skådespelarbranschen, Patrick Dempsey. Vad detta gör för de flesta män är:

  • En förebild som utseendemässigt tillåter att man ser bra ut och använder sig av hjälpmedel, och i det här fallet hudvård från L’Oréal.
  • Manlighet behöver inte betyda spruckna händer och torra kinder, det kan även innebära vacker och omhändertagen hy.
  • Män kan prata om skönhet på ett annat sätt när det finns något att referera till, kanske är det partnern som gillar skådisen och då blir det lättare att försöka efterlikna.