Hösten är här och med den kommer även höstens mode. Vi går mot kallare tider och det märks i klädesplaggen. I höst gör man rätt i att klä sig bekvämt men ändå stiligt.

Olika stilar som är rätt i höst

På Metro kan man läsa om höstens mode för män. I höst är rockstjärnestilen populär, med bikerjackan i skin eller mocka som nyckelplagg. Även nitar, smala siluetter och mockabots är rätt i denna stil. En annan stil som det rapporteras om är den med en jordnära färgskala. Det ska vara brunt, kamel och mörkgrönt i färgskalan och det syns på kläder, skor, såväl som accessoarer. Har man Chelseaboots, en skräddarsydd kostym och en dubbelknäppt rock är man hemma. En tredje stil som är populär i höst är den sportiga minimalismen. Höstens mest bekväma trend är hybridplagg där stil möter funktion. Sneakers, bomberjackor och jerseybyxor är alla nyckelplagg.

Underklädestrender

I höst gäller det även att vara snygg under kläderna. Vill man ha snygga kalsonger kan man hitta dem bland annat på nätet. Höstens trend vad gäller underkläder är att de ska vara så osynliga som möjligt och inte skapa knölighet under byxorna. De ska även vara riktigt bekväma, skriver man på Bon.

Militärt är hett

I Café kan man läsa om att man gör rätt i att möta hösten som en militär.

Höstens herrmode innehåller en hel del plagg med militär inspiration: M65-jackor, trenchcoats och cargobyxor.” 

Dessutom är den gamla favoriten kamouflagemönster tillbaka. Man kan se mönstret på accessoarer, skjortor och ytterplagg. Mönstret matchas bäst med nyanser av grönt och brunt. Läs mer.