T-shirts är bra till mycket och skapar en bra basgarderob. T-shirten har haft en lång historia av att vara ett revolutionerande plagg som ansåg bäras av 50-talets ligister till att bli en t-shirt med tryck som ungdomarna i hårdrockseran skulle skylta med sina favoritband. Idag har T-shirten förvandlats till ett snyggt basplagg som de flesta kan matcha och mixa på alla möjliga olika sätt. Att ha ett basplagg innebär en lättnad för många då man inte behöver lägga ner jättemycket tid på att köpa flera olika när det passar bra med samma i olika färger.

När man ska hitta en snygg T-shirt så är det alltid en bra idé att gå in på house of shirts och börja shoppa dina favoriter. Det är lätt att hitta den man gillar och det är många som visar sina favoriter och sina åsikter via ett tryck. Tryck har genom tiderna skapat en del åsikter och inte minst skapar en hel del rabalder, en man i Manchester var smart nog att ha ett hotfullt budskap på sin t-shirt mot polisen. Som tur är så är det långt ifrån alla som gör sådana dumma tryck och mannen fick sitt straff:

Domaren menar att mannen “förvärrat skadan” genom att bära plagget, skriver brittiska The Guardian. Mannen själv hävdar att han inte kände till dödsfallen när han tog på sig t-shirten.(läs hela artikeln här)

Det är smart att bunkra upp med flera t-shirtar att ha hemma, några med tryck och några utan. Killar har turen att kunna ha en t-shirt under eller till det mesta och då är det verkligen ett smart basplagg.