Både män och kvinnor känner känslor och kan gråta. Men, det är mer acceptabelt att en kvinna ska få känna medan en man ska vara den starka som håller minen i dagens samhälle. Dock en bild som sakta håller på att förändras i och med att samhället förändras. Detta resulterar tyvärr i att män även enklare kan hamna i olika typer av livskriser då de inte vet hur de ska hantera sina känslor och bete sig. Den manliga fåfängans baksida är just att man kan bli splittrad. Men, då handlar det om att man måste samla sig för att gå den väg som man känner sig mest lycklig av. Och vilken väg det är vet endast du själv.

Fåfäng och lycklig

Du får lycka på köpet och du är fåfäng – vilket inte är fy skam. Oavsett om det är en effektiv IPL behandling du är ute efter eller om det är ansning av skägget hos en äkta barberare så kan du få en ökad boost av självförtroendet med vetskapen om att du även blir aningen lyckligare av att ta hand om ditt yttre genom att vara lite fåfäng. Detta om man ska tro författaren och filosofen Pascal Bruckner. Han menar att slumpen styr lyckan och om du jagar den så står du själv bara i vägen.

Bli snygg och lycklig

Om det skulle finnas en punktista för hur vi kunde bli snygga och lyckliga bara genom att läsa några rader skulle vi leva i ett samhälle som strålade av utstrålning och leenden. Tyvärr är det inte så, men vi har en lista som är värd att läsa igenom för att duska kunna ta hand om dig själv lite bättre för att på det viset bli lite lyckligare.

  • Bra produkter är grunden till en fin hy. Så satsa på kvalitet.
  • Ta hand om dig själv och skäm bort dig med massage och spabehandlingar – nej, det är inte bara för kvinnor!
  • Köp en snygg och stor spegel så du kan se hur snygg du är.
  • Tänk att ingen i hela den stora världen är som du. Med andra ord så är du unik!